Gave pakke fra West!! :D

Fikk en pakke i posten her forleden med div plagg fra West! West er et australsk merke som er på vei til skandinavia. Mye sportslig tøy og litt sånn chill hverdagstøy. Så hold øynene åpne for dette merket frammover :)

Fikk en hettegenser,jeans shorts,maxi dress, og 3 T-skjorter! Blir gøy å teste ut de forskjellige og TUSEN takk til "julenissene" for fin fin pakke!! :) 

Merker T-skjortene er superfine!! En i bomull og to i nylon og spandex stoff! Digga de og slike er jo bare super på trening! Liker også litt sånn bomullsskjorter som sitter litt mer løst og dette er jo noe jeg bruker mye av til hverdags. 

Mye fint her altså som blir brukt flittig!! ;)

 

Én kommentar

heldig !

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits