Nyttårsaften!!2012 coming up!:)

På lørdag ble d en ganske spontan nyttårsfeiring. Planene falt på plass bare dagen før da vi ble invitert hjemme hos Espen og Renate på middag:). Espen hadde disket opp med kalkun og alt av tilbehør!!:) super middagen!!

Superkokken!!:)

Sprudlevann ble d nok av!:)

Thomas og Wik kom en tur etterhvert sammen to venninder. Thomas lånte mg sin skreddersydde dress med inskriften "sir. Johansen" inni!;) staaaas!!:)

Boris ble bestevenn med chris!

Etter flere super hyggelige timer hjemme hos the selbos,tok vi gåturen bort til ei bru hvor vi så for oss at d var bra utsikt;) fikk også en hel annen gjeng som befant seg ibyen til å møte oss der kl 12!!:)

Happy new year!!!

Tone og Anders kom også en tur til selbos og gikk med oss bort til brua;)

Så gikk turen vidre med fanteri sammen gard og oddis. Next stop- Oddis House:)

Her ble vi i noen minutter for en hils på Oddis mor og ringe taxi;) turen gikk da videre til Wester hvor en hel annen gjeng var samlet!:)

Chris og resten av gutta kom også og Wik følte seg strax som hjemme!;)

Ble en helt toppersj nyttårsfeiring!! Holdt ut til 5.30 da resten dro på nachj! Vi droppa d og gikk hjem!;)

Da kan 2012 bare peises på!!:)

10 kommentarer

eva

02.01.2012 kl.16:13

så gøy ut:)hvordan har du fått de til med håret sånn?er de en flette liksom?happy new year

Mira

02.01.2012 kl.16:47

Du er alltid så gjennomført på håret - liker det! Ser ut til at dere hadde det gøy - gode ønsker for 2012 sendes din vei :)

Tine

02.01.2012 kl.19:56

Hvordan får du fått det til på håret? Vil ha dt slik t bryllaup

HJelp!

02.01.2012 kl.20:34

Eileen, du virker som en veldig sosial jente, og jeg lurer på hva snakker man om på vors og ellers når man sitter med mennesker man ikke kjenner og henger med til vanlig, jeg synes dette alltid er så vanskelig, hvordan man skal gå frem, og er redd for at samtalen skal gå tregt og at det skal bli pinelig taushet, hva er gode samtaleevner?

EllA

02.01.2012 kl.21:04

SÅ fin kjole, hvor er den ifra ?

KLEM

Eileen

02.01.2012 kl.22:25

hei alle :)

Håret er festet på siden med strikk for så å bruke en hår dounut rundt og deretter fletter jeg 3-4 løse fletter som danderes rundt dounuten og festes med småspenner. fletter også en løs flette fra den ene siden til den andre før jeg festet strikket. blir en liten flette bak,men d har jeg ikke bilder av desverre. glemte det ;)

hjelp :

vil si det viktigste er å være seg selv :) ikke vær redd for hva man sier men su det som føles naturlig ;) Jeg sier ofte mye rart mn da er det greit å kunne le av seg selv og ikke ta seg selv så høytidlig ;) da blir stemningen løs med en gang :)

ella: kjolen er fra Kristian aadnevikfor ricco vero :)

Victoria Venbakken

04.01.2012 kl.11:14

Det så veldig gøy ut :)

Fast leser

04.01.2012 kl.13:20

Hvorfor i alle dager ligger Carina i en barnevogn? Synes eieren av vognen at dette var greit? Ganske surt om vognen ble ødelagt kun for at dere skulle få et "kult" bilde.

Anonym

04.01.2012 kl.14:04

Ups .. du ligger på 94. plass på blogg.no, ikke så veldig bra det vel...

Tine

04.01.2012 kl.15:59

Kjære anonym, er det om å ligge på toppen av blogglisten? Det et jo bare fjortiser som ligger høyt oppe og vet du hvorfor? Jo, for det er den aldersgruppen som følger mest med på blogger. Kan ikke akkurat si at det er så mye interessant det som ligger på toppen..."hey bloggen"...

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits