Supert danseutstyr!!


Jeg har danset siden jeg var 4 år og har vært innom en haug med dansesjangere.
Når man skal drive med dans er d jo viktig med ordentlig utstyr,alt fra sko til klær.
Jeg har alltid brukt dansesko fra Aalberg skoservice og nå til jul dro jeg dit for å fixe julegave til lillesøss som har tatt over stafettpinnen!;)

Aalberg skoservice er en skomaker som ,itillegg til å utføre alt av skomakerarbeid, selger dansesko og ballettutstyr. Her får man alt av veiledning iforhold til riktig bruk og passform på dansesko.
Han har også endel danseklær av beste kvalitet og fører merker som Capezio, Bloch, intermezzo,pappilon og Gaynor Minden. Om man ønsker å drive med dans har også klær stor betydning for utrykk og utførelse.

Nå er det jo snart oppstart på danseskolene og om du ikke allerede er medlem på et dansestudio annbefaler jeg det på det sterkeste :) Kjempegøy med dans som kreativ utfoldelse, sosialt samvær eller som treningsform.
Og finner du et passende studio så vet du nå hvor du finner det passende utstyret :) :) 
Aalberg skoservice ligger i Fjæregt.3 i trondheim.

Kan nåes på telf: 41120672

Sjekk ut også Aalbergs Facebook side med oppdateringer HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits