VIVA styling! :)

 

På lørdag dro vi ned til Emil og samuel i 7tiden for styling av hår og sminke samt kostymeutvalg.
Flinke Sivert sminket oss en etter en og Eva lill fixa hår! :)

 

Voila!! Super fornøyd med både sminken og håret!! Desutten er jeg er frisør som elsker at andre fixer meg for en gang skyld,så blir aldri lei av styling! ;)


Outfiten jeg fikk utdelt av Anette var også super!! Viva jentene er heldige og har et flott kostymelager å boltre seg på! :)
Virkelig gjennomførte kostymer fra A til Å som har full klasse og sexyness kombinert! :) Mye accessorier som kroner og vinger!Og sammen med sceneoppsett,scenepynt,div konfetti og bobler mm. blir jo showet komplett knall bra!!

De kjører somregel forskjellige tema på showene sine men denne kvelden var temaet VIVA MANIA og vi alle hadde forskjellige kostymer tatt fra forskjellige tema :) Jeg var sjakk matt og ready for a hell of a show! ;)

Ble fullt kjør backstage og vi var vel 15 jenter bak der en periode og imellom slagene :)  men jo fler jo ber heter det jo og i dette tilfellet stemte det veldig bra! God stemning! :) :)

 

6 kommentarer

Mira

10.01.2012 kl.23:56

Digger stylingen - kjempekult jo!

Lene Tessem

11.01.2012 kl.09:02

Var sinnsyk rå styling. Håper du kosa deg masse snuppa :)
så kult! :D

eva

11.01.2012 kl.21:23

oi stilig!!har du flere bilder fra kvelden?hvordan ble carina?

Elisabeth

12.01.2012 kl.01:30

Fin du va Eileen :)

kathrine

21.01.2012 kl.17:36

Hvordan får man det så fint og stramt uten at det blir bulker?? og hvordan gjorde hun den toppen på håret så fin`?

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits