En kjappis til Åre ;)

På lørdag rundt 12 dro jeg til værnes og møtte Rebecka der for så å kjøre til Åre! dro innom konsum å fikk handla litt og fikk jaggu et Åre-startkit til Rebecka som besto i håndduk og Bakis tabletter! :P kan jo alltids være kjekt å ha! :)

Dro opp i hytta til noen venner av Rebecka som ligger oppi Åre bjørnen. hadde badstufest i noen minutter før vi slengte på oss no klær og dro ut for middag.

Herlig herlig 2 retters med carpaccio og flankstek.

Selskapet kjørte på med champisen!

Godt selskap :)

 

Dro på Dahlbom hvor Rebecka peisa på med første runde og Miami drinken Mimosa kom på bordet!

Så var d tid for Bakis og tok den like så godt rett i drinken!! FØSJ!  Dro deretter på Bygget hvor det var småfolk og kjentfolk før vi tok den videre med dans på bordet i hytta før leggetid!! :)

Kjempe hyggekveld med morrojenta Rebecka!! Ikke mulig med noe annet enn max hygge i slikt selskap!! :) 

Ble frokost på Broken dagen etter og rett hjemmover i fiiiin form ;)

2 kommentarer

Anonym

18.01.2012 kl.10:54

Ikke kjappis I Åre da? :-P

weirdkids

18.01.2012 kl.16:54

ser kjekt ut :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits