DIY Tutu!!;)

Til marskeradefesten hadde jeg sett for meg et Tutu skjørt... Letet litt i butikker men fant ingen...så dro til stoff og stil å fikk kjøpt stoff for å bare lage selv. Her er lett fortalt hvordan jg gjorde det:

1) kjøpte 4m med stoff. Klippet 3 remser med 3 forskjellige størrelser. Her kan du velge å ha mange fler remser etter hvor stort og puffy skjørtet skal være:)

2) Skrump en og en remse sammen i folder og dra en tråd igjennom mitten. Gjorde alt for hånd jeg men om du bruker symaskin så Skrump mens du syr over en og en folde.

3) da har du en lang foldet remse. Når alle remsene er foldet og gjort klar er f bare å sy de sammen.

4) legg den tykkeste underst,den nest tykkeste deretter osv. Den tynneste remsen skal være øverst.
Sydde de sammen for hånd her også,mn med symadkin sitter d bedre:)

Tilslutt kan du sy i strikk eller bånd i hver ende for å knyte skjørtet på:)

Én kommentar

eia ek

27.01.2012 kl.13:41

veldig kult ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits