Forestillingen "Et annet sted"!

Får ofte Mail om jeg vil blogge om div... Denne gangen fikk jeg fra ei hyggelig jente fra chalottenlund som lurte på om jg ville hjelpe med å få litt oppmerksomhet rundt deres forestilling som de har satt opp på skolen.

Synes dette hørtes ut som et fint stykke og tenkte at kanskje flere av dere kunne vært innteressert:)
Her er litt info:


Dramalinja ved Charlottenlund VGS skal nå i mars sette opp forestillingen ?Et annet sted?. Originalmanuset er skrevet og fremført av det danske teateret Mungo Park.
Denne forestillingen dediserer vi til Gizem Dogan, som egentlig skulle startet i klassen vår i fjor høst, men som ble et offer for terroren på Utøya.

Stykket fremstiller møtet mellom to kulturer gjennom tre generasjoner.
Hovedtemaet er ?kan opprevne røtter sås i ny jord??. Forestillingen tar opp tidløse tema som arbeidsinnvandring, integrering og familie.
Handlingen går ut på at en familie med tyrkisk bakgrunn kommer til Norge. Vi får være vitne til de store forskjellene mellom generasjoner og de konfliktene som medfølger.

Denne forestillingen er produsert og fremført i all hovedsak av elever, kun med veiledning fra lærere.
Vi valgte dette stykket fordi det tar opp tema Gizem var opptatt av. Og med hjelp og støtte fra hennes foreldre ønsker vi å lage en forestilling hun ville vært stolt av.

Vi skal ha 4 åpne kveldsforestillinger, hvor vi vil donere alle billettinntektene til Gizem Dogan Centre i Gaziantep. Dette senteret tilbyr gatebarn og ungdomskriminelle opplæring, slik at de kan komme seg tilbake på rett kjøl og leve et normalt liv. Dette gjøres ved at ungdommene og barna får ta del i flere forskjellige kreative og praktiske fag. De ønsker nå å utvide skolen så flere barn og unge kan få hjelp, derfor vil vår støtte utgjøre en stor forskjell.

Vi håper derfor at så mange som mulig ønsker å komme og se vår forestilling til minne om Gizem Dogan. Og samtidig støtte Gizem Dogan Centre.

Vi anbefaler sterkt at man reserverer billetter over mail på grunn av stor pågang. (etannetsted@mail.com)
Generell info:


Forestillinger:

14. mars: 18:00
15. mars: 17:30 og 20:00
16.mars: 18:00


Billettpriser:
Voksen: 100
Barn/Student: 75


Sted:
På Charlottenlund videregående skole

2 kommentarer

Kunne ønske jeg bodde nærmere.. :)

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com!

mari

26.03.2012 kl.09:55

jeg så forestillinga, og ble veldig imponert! dyktige aktører på scenen :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits