Fredagsmyyyys!:)

Go helg til alle!!:)
Idag ble det en god treningsøkt etter jobb. Lurer meg på om jeg skal kjøre en liten time egentrening imorgen også..,første treningslørdag må d nesten være...!? Aldri trent på en lørdag før...som jg kan huske. Men må få bøffa skrotten litt nå de dagene før det bærer til varmere strøk og bikinien skal på;)
Anyways... Kom hjem etter trening og mannen hadde disket opp med supersunn middag! Lasagne med bla sqash og cottage cheese istede for pasta og vanlig ingredienser...Mn absolutt like god:) salat og brød til også:) ellers har vi bare sløva forran tv'n! Jobb lørdag imorgen...SÅ helg!!;) BAM!!;)

8 kommentarer

Nam

17.03.2012 kl.01:54

Nam! Dele'n oppskrifta da? ;)

:)

17.03.2012 kl.20:44

... Det hørtes så godt ut med en alternativ lasagne:)

Ellers så har jeg et dumt spørsmål muligens; Finnes det noe som heter å "stusse håret" på prislista hos frisøren nå om dagen? Synes det blir så mye penger for så lite når jeg går...Klipper nesten ingenting av min tynne, pistrete manke, men det står uansett fashionklipp på kvitteringa. Finnes det ingenting imellom??

camillalkjerrgaard

17.03.2012 kl.23:11

åå god og sunn mat , legge ut oppskriften ?

Jeg er fast leser av bloggen din :) - sitkke innnom bloggen min ?

Eileen

18.03.2012 kl.12:23

Må høre med mannen om oppskriften ;) han som er kokken i hus sjø :)

:) - Vi har en vanlig pris for klipp på vår salong og en litt dyrere pris om det er klipp med stor forandring og vi bruker lengere tid. Det er samme pris uansett om man tar 1 cm eller 10... man må igjennom hele håret i system forde;) men hos oss kan vi ta mindre pris om håret er så tynt at man bruker mye mindre tid...men igjen det går kun på tid og ikke hvor mye man tar ;)

jessie

18.03.2012 kl.17:56

Du er så pen Eileen :D eg har et spm. vet ikke om du vil svare på det men. eg har restylane i lippene, mn bare i de øverste. så lurte eg på. har du både oppe og nede ? lurte på om eg skulle ta oppe og nede. mn usikker:)

Pernille Brenni Brovold

18.03.2012 kl.19:27

Så fint bilde :))

byulrikke

18.03.2012 kl.19:50

Naaam! hadde blitt kjempeglad for en kommentar tilbake :)

Anonym

19.03.2012 kl.11:09

Nei, man må ikke gjennom hele håret i system for å stusse 1 cm ...

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits