Dinnerparty!:)

På lørdag ble vi innvitert hjemme hos Robert på middag,vin og kos:)

Robert hadde diska opp med den syyykeste maten!! Indrefilet av svin og okse,fløtepoteter og ellers alt mulig av tilbehør! Måtte bare forsyne seg to ganger og hadde vanskeligheter med å reise seg etterpå,så god og mett ble vi! Men Når d skal sies så er d alltid plass til vin og det ble det...;)

Esten og jane

Meg og trobert! Trobe kom med captain Morgan shot....og jeg måtte hive i meg herligheten til låten"shot shot shot shot shot"!!:p har vært borti bedre shot for å si d...;)

Robert,kokken og verten for kvelden og Lars Olav.

Jeg og Jane med vårt tegn for vår nye "kjerlighetsbetroelse"... Vi har herved byttet ut "hjerte<3 hjerte<3" med "hjerne0 hjerne0"!! Det er ikke lenger noe tvil om at vi er to halvhjerner!!:p

Får gjennomgå bare man skal ha på seg sko i dette huset her!

Dro på kos og crash hvor festen fortsatte som vanlig. Møtte godeste frøyfriend også som var i stemning!:)

Nå er det jobb og ny uke... Varmere strøk om få;)

3 kommentarer

20.03.2012 kl.08:32

Så fin topp du har på deg! hvor er den fra? :)

Julie

20.03.2012 kl.17:31

Hei! Lurte på hvem som fikser/farger øyenbrynene dine? Er på utkikk etter noen i Trondheim som er flink:)

Eileen

20.03.2012 kl.20:04

toppen er fra bik bok :)

Julie: jeg har tatovert brynene hod Lene Tessem. du kan kontakte henne på facebook for bestilling av time eller ring :97100960 :) kan også kontakte Hud og fotklinikken for bestilling av time til Lene der ;)

ellers så farger jeg og napper brynene selv på salongen der jeg jobber :) Ahead i sommerveita.her kan du ringe 73514120 og bestille time hos meg om du ønsker napp og farge ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits