Pool, fun and play!:) day 2 of Miami!

Våknet alt for tidlig denne dagen!! Sløva til sola sto opp og rett ned ved poolen for steeek!;)

Møtte en engelsk bachelorparty gjeng... Brudgommen hadde tanga speedo i gull og var veldig opptatt av å vise oss at han hadde barbert seg...!?!?? WTF lissom!! Ikke noe vi ville se for å si det,da han ikke hadde barbert noe annet som var rundt tangan...! Snasent...

Fint folk i poolen!!;) poolomtådet på fountainbleau er det beste!! Bra liv med musikk over høytalere og festglade folk! Litt skuffende lite kjekkaser må jeg si...skulle tro Miami var fullt av det!:p mn mn,bodybuilder vinner Jay Cutler lå å steka oksekroppen sin rett ved oss da...fasinerende bare å oppservere størrelsen på fyren! Ellers greide jo vi uansett å slå ihjæl noen timer her om dagene!!:)

Drinks in the sun!;) hører med!;)

Dro med noen venner ute å fikk kjøre jetski også!! Fun fun!! Sykt hvor fort sånne kan kjøre! Peisa på når jeg styrte "skuta" selv men skrekkblandet fryd når min passasjer venn skulle kjøre!!:p carefull!!!! Kauka jeg da han kjørte halvparten så fort som meg!:p men asså,føler jo at man har bedre kontroll selv!;) sånn er det!:)
Når vi kom tilbake var det mere sol før vi gikk opp for å fixe oss kjapt før dagfylla på Swedish House Masquerade Motel!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits