Kino lørdag....er d også mulig..?!:p

Igår hadde jeg jaggu roliglørdag!! :) Chris dro på fredag til Praha med to kompiser.gutteruuuur de da vett,så hadde kåken for meg selv.
Ble invitert med på middag og kino med Frøyert,søstra hans og Espen. Så tok muligheten til å booke den avtalen før noe annen partyvirkdomhet dukket opp! ;)

Etter kino dro vi innom uteplassen Zo som to kompiser,Selbo og Mikael har startet:) kjempe trivelig plass og bra liv!! Bør absolutt sjekkes ut neste gang du skal ute!;) dette er den nyeste nye i byen om dagen!!:) (Ligger i gata ved 3B)
Møtte en haug med kjente her og tok et glass vin i godt lag før vi dro innom Kos en tur som vanlig. Her ble d et glass vin til før vi dro hjem i 1 tiden:) tidlig kveld med andre ord;) men så er d jo få dager igjen til påske så greit å få roa levra litt før heisa Åre og afterski!!:p

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby

02.04.2012 kl.02:44

Fin blogg :)
Åh, så koselig :D

Lizbeth Osnes - min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits