Last two days of Miami!:)

Lørdag i Miami var d tid for Erick Morillo at LIV!
Men først middag på Baoili med London gjengen!

Så var d Morillo at LIV! Hadde bord her med våre engelske venner men møtte en haug av kjentfolk fra LA på dems bord også så vandra litt imellom! Sykt så liten verden blir når man reiser endel!:)

Sykt bra liv her!!! LIV er en av råeste uteplassene i Miami og ligger på hotellet vi bodde på!;) så kort vei hjem;)

Siste dagen ute bestemte vi oss for å kjøre date bare oss to!!;) så dro på sushi samba i Lincoln street. Super mat her as allways! :)
Dro bort på Mansion hvor våre gamle miami venner Marko og Michael hadde bord og Armand Van buren spilte!

Marko ble vi kjent med første året i Miami for 3 år siden, han jobber som promotør og er alltid oppdatert på d beste i Miami;)

Sykeste showet på Mansion!! Dansere i kuber laget av strålrør 5 meter oppe i taket ! Samt dansere i nett over bordet vårt! Blir stemning av sånt!;)

Aleksandra er ei kjempe jente vi møtte ifjor i Miami;)

Så dro vi for å treffe opp med svenskfolket på SET!

Her var vi oppe på VIP avdelingen med bla Avicii som er rene guttungen!!:p Flenk er han for alderen da og hyggelig å hilse på.

Ble en fuktig kveld dette! Ringte Chris på gåturen hjem...stakkar! Snakka høl i høvvet på han mens han var på jobb!:p
Jaja....viktig å fortelle gode historier om kvelden før man har glemt de!:p

Dagen etter fikk vi med oss noen siste timer i sola før vi raska med oss koffertene og Var klar for en helsikkes lang hjemtur!! Carina kjente på formen litt mer enn meg og var helt skada mesteparten av dagen der på!!:p

Kom hjem rundt midnatt jeg...pga noen extra unødvendige stopp! da hadde jeg vært på reisefot i 24 timer!! Godt å komme hjem til mann og hund!;)

2 kommentarer

aleexy

09.04.2012 kl.00:11

nydelig blogg!<3

ha en god påske fortsatt.

Hadde vært koselig med en kommentar på den nye bloggen min<3

LEA REIFF

10.04.2012 kl.19:04

Så utrolig gøy ut, elsker miami!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits