Avicii!!

Sist torsdag var vi på Avicii i trondheim.
Fikk meg noen billetter og dro med Rebecka til et vorshj først så til spektrum.

Carina var her allerede å sang en trall sammen DJ Broiler som varma opp for Avicii.

Måtte signere noen russebukser...! Krydde av russ....litt for mye egentlig... Mn vi var en god gammal gjeng samla så vi hygga oss i hverandres gamle selskap!!:p

Etterpå dro jeg,rebecka og arnt med broiler gutta og Carina til Gossip og afterparty.
Stappfullt,mye kjentfolk og bra liv i VIP'en på Gossisp. Ble godt i døtten men dro hjem i rett tid da jobben ventet dagen etter;)

Gøy med litt ratt en torsdag også;)

5 kommentarer

Hanne K

07.05.2012 kl.20:02

Hvilken lebestift er det du bruker her ?:)

EileenK OfficialBlog

08.05.2012 kl.01:04

Hanne K: denne er koralfargen til Ysl. :)

sandra

08.05.2012 kl.14:38

du som er frisør, hva mener du om permanent til langt hår? har lyst på litt krøller/fall og få håret mitt mere fylldig :)

Vibeke

08.05.2012 kl.20:23

Hei Eileen!

Var i Trondheim for en stund siden- trivelig by med fine mennesker og bra utesteder og restauranter. Bodde på Bakeriet Choice Hotels. Anbefales! ;-)

Sommerfugl

09.05.2012 kl.11:00

Siden du ikke svarer på kommanteren på forrige innlegg, der det blir spurt om du er gravid, er det jo alle som skjønner at du er det :) Gratulerer :-)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits