Late workout.

Idag var det knall vær i barteby!:) kom hjem etter jobb og jeg og vennen gikk oss en times tur i sola:)

Gikk ved en skole og pluttselig hørte vi korps lyd... Så oss litt rundt og DER kom det drillpiker og trubadurer fram bak en høy buskrekke... Gående på den veien vi skulle krysse!
Christian roper mens han setter opp farten: SKYNT DEG!!! Så vi kommer over!!!!
Han rekker ikke bli ferdig med setningen før vi ser at korpset består av Max 7 pers!!:p hahaha!!!! Så for seg verste 17mai toget han da vett!!!:p
Lo meg i hjæl!!;)

Etter gåturen dro jeg rett på Kaliber!:)
Ble en sen økt idag på 1 1/5time styrke.

Etter trening ble det Shake!!:) gleder meg så sykt til disse shake blandingene nå!! Fått ny smak av Myoshop.no også! Vanilla cream!! Yum yum!!:) virkelig god!!
Har også chocolate fudge og strawberry cream. Liker de alle! Trodde aldri jg skulle liiike shake men de smaker jaggu som snacks!;)
Kveldsmaten ble en kesam med kalori-sukker-fett frie sjokolade dip!!;) nei og nei for en kveldskos;)

Én kommentar

T

11.05.2012 kl.08:14

Jøsses, må si du har begynt et nytt og bedre liv. Du har jo snudd helt om på livsstilen din!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits