17.mai!!:)

Iår også ble vi innvitert av Toril og Torgeir på 17mai champagne frokost på Varoma!:)
Kjempegod mat og såååå mye å velge i!! Jeg og Chris derimot kjører jo streng kost for tiden så vi hadde laget salat med egg som vi forsynte oss av så var d noe laks der,eggerøre og roastbiff som vi kunne ta noen smuler av just for smaken!;) litt vedmodig,mn som vi kosa oss forde!;)

Dette er en kjempe trivelig tradisjon blitt hvor flere og flere joiner hvert år:)

Så iår var vi en god og hyggelig gjeng:)

Celita hadde også bunadstasen på!:) christian som kjøpte denne på nettet til henne. Så fikk hun låne min sølje fra barndomsbunaden min;) viktig å pynte seg på 17.mai:)

Etterhvert dro vi til Raus hvor enda flere var:) pga skikkelig dritvær var d greit å holde seg inne!:) så ikke et eneste tog...mn blir da alltids tid til det v senere år:)

Vi dro med Morten og Tina på Sabrura for å spise før vi dro hjem.

Ble en rolig 17.mai feiring.
Dro på trening også.viktig med rutinene selvom det er litt spesielle dager;) så var d bare hjemmehygge med sofa,tv og armkrok:)

7 kommentarer

Hilde

19.05.2012 kl.00:57

Hei! Hvilken bunad er det hun med det lange blonde håret har? :)

19.05.2012 kl.09:42

Hei :) det er nord trønder drakten:) eller som den kalles frostad drakten. siden den ikke er godkjent som bunad. kan også bli kaldt fløan drakt:)

Tina

19.05.2012 kl.11:09

Hvis det er min dere prater om så er det bunad ja!;) ikke drakt! ;) å er den nye nordtrønder bunaden!;)

Hilde

19.05.2012 kl.13:20

Ok :) Vet ikke om det er deg jeg mener.. hehe :p tenkte på den bunaden som ser svart ut. veldig fin!!

Bunadspolitiet

19.05.2012 kl.13:22

Har du mista sølja di eller bare glemt å ta den på? ;) Tenker på den som skal være på vesten....

Eileen

20.05.2012 kl.01:17

Ja,huff!! Glemte den før jeg susa ut døra!!:p herre!! Sa s til alle hele dagen!! Flaut og såååå nakent og feil lissom!!:p halvveis bunad!:p

Bunadspolitiet igjen

21.05.2012 kl.21:18

Huff, så kjedelig da, men det hadde vært verre om du hadde mista den. Har selv susa ut døra i trønderbunad uten forkleet, så vet følelsen ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits