7år!! jah..og noen uker :P

 

Den 19Mai hadde jeg og Christian 7års jubileum.  7år har vi vært sammen.... og vi GLEMTE DET!! herre!! :p Dårlig stelt med romantikken må jeg si... ikke første gang vi har glemt det heller... skam! Jaja,vi begge var skyldige da så vi får ta igjen feiringa en annen gang :) 

7år er lenge da! Hadde aldri trodd jeg skulle være sammen med en så lenge med tanke på at det er første forholdet og alt.  Men funker jo som bare det når min kjære er så omtenksom,snill,morsom og lett å leve med som han er!! :)  

Med årene så ser man også bare mer og mer hva man vil ha i et forhold, hva som er bra for en osv. så viktig at man kan leve sammen,respektere hverandre,stole på hverandre samtidig som man kan ha egene interesser. setter stor pris på det :) 

Hverdagen er så behagelig med en samboer som Christian. Aldri no styr og aldri no tull. så vasker han klærne mine og er flink til å lage mat også!! ;) ;) kan jo ikke bli bedre :)

Love love hjerte hjerte <3 <3  ;)

her er noen bilder av oss sammen de siste 7 år ;)

 

 

 

6 kommentarer

CAROLINE MARIA

03.06.2012 kl.15:50

Så koselig :-)

Marianne

03.06.2012 kl.19:39

Gratulerer med sju år ;) Er glad på dine vegne som har funnet en så fin mann, ser ut som dere har det bra sammen. Veldig koselige bilder av dere også ;)

maria

03.06.2012 kl.21:19

på tide m barn ;)

Natalie Sæther

03.06.2012 kl.22:01

Ja no syns æ d e på tide med barn og bryllup! : )

EileenK OfficialBlog

04.06.2012 kl.00:46

off,men det e da så godt å værra uten litt å... ;) Har jo Celita vi vettu...holder mer enn nok en god stund til :) :)

silje

04.06.2012 kl.14:29

<3 grattis til dere :) er så greit når sånnt funker :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits