KVIKK solsiden!:)

Var innom KVIKK på solsiden her om dagen.
Her har de jaggu mye sunt og godt!!

Wraps med spelt og fullkorn og kun sunne ingredienser,sushi som i seg selv er sunt mn hos KVIKK får du sushi med brun ris også! Enda sunnere og akkurat like godt!!:):)
De selger også verdens beste smoothies!! Bør testes ut!:)

Kjenner at jeg blir å dra innom her flere ganger når matlagingslysten svikter ja! ;)

Www.kvikkbar.no

5 kommentarer

Marita

05.06.2012 kl.21:23

Hvordan funker det egentlig når du har alle de her sponsa innleggene? Er det sånn du må rapportere det til skattetaten sant?

Eileen

06.06.2012 kl.01:02

Nå er ikke dette spons. synes det er realt å anbefale venners bedrifter og produkter når jeg synes mine venner gjør det bra :) :) så vil gjerne gi min positive feedback ut til andre :) Hadde jeg syntes det var dritt hadde jeg heller ikke skrevet noe ;) Så nei,dette trenger jeg ikke å skatte fra nei ;)

trond

06.06.2012 kl.23:24

hei hei, Bra utvalg. Line er fremdeles ute i verden?

Eileen

07.06.2012 kl.00:01

Line er fortsatt i NY :) kommer hjem om 3 uker hun så da kommer det kanskje noen bilder her av henne ;) du savner vel det kan jeg tenke ;)

Anne Asalia

18.06.2012 kl.03:39

Så godt ut

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits