Skumle greier..!

Igår mens jeg var på jobb hadde celita fått et slags illebefinnende eller hva vi kan kalle det! Bra at jeg ikke var hjemme for jeg hadde tørna helt!! Christian var hjemme og oppserverte d hele. Celita tatt pluttselig om,føttene svikta helt ,var helt slapp i kroppen og øynene sperret opp! Chris fikk tatt seg av henne,ringte mamma og dro til dyredoktoren!
Når de kom dit var Celita selvfølgelig heeeeelt fin vanlig og som hun pleier!?! De fant heller ingen årsak.. Mn 1800,- skulle de ha for å ta tempen i rompa på henne uten å finne noe unormalt..:p jaja,får koste hva d koster!:)
Hun er helt fin nå også,mn Gud så skummelt!! Og lurer på hva d var?!

Noen som har opplevd d samme med sin hund??

Blir jo så glad i disse dyra! Hun er jo babyen vår!<3 :)

10 kommentarer

Hilde

07.06.2012 kl.23:02

Epilepsi kanskje? Hunden min har det.Er ikke så farlig som det ser ut som,men veldig ekkelt. Det hender at hunder kun har ett epilepsianfall også. Hvilket veterinærkontor bruker dere?

Eileen

07.06.2012 kl.23:05

ja,var et alltenativ som dyrlegen sa.... synes d høres så rart ut at hun bare kan få d sånn pluttselig.... hmm...

ikke gått å si. bruker heimdal dyreklinikk,mn var på byåsen på en hasteklinikk igår.

Aina

07.06.2012 kl.23:05

Det skjedde noe lignende med vår hund også, på vei hjem fra tur, typ 20m hjemmefra, da svikta bakbena helt, og han nærmest dro dem etter seg. Er så fælt når bebisene ikke er seg selv! Det gikk heldigvis over ganske fort,så vi slapp blodpris hos dyreklinikken.. De tar seg godt betalt fårnsi! ;p Bra Celita er normal nå :)

maria

07.06.2012 kl.23:37

hadde hund med epilepsi for mange år siden.

hunden stivnet helt og lå bare å ristet.. hun ble kun to år gammel. prøvde alt av medisiner osv, men det gikk utover psyken hennes og hun måtte bare få slippe stakkars.

her i sommer fikk nyvalpen min et slikt anfall også.

helt plutselig... ikke fått det siden. kan være reaksjon på feks vaksine, siden de ikke fant ut noe som helst på blodprøve. de måtte isåfall ta en scanning av hjernen for å finne evt feil og det gjør de ikke her i området. Og heller ikke nødvendig med mindre det er noe som skjer ofte..

men nå skriver du jo ikke at lille hundebabyen din ristet, da.

så da er vel en form for epileptisk anfall kanskje utelukklet.

hm kan ha vært så mye rart. alt fra flåttbitt til heteslag, til ingenting spesielt..

tok de blodprøver av henne hos dyrelegen, da?

Christian

08.06.2012 kl.00:12

Siden hun lå på sofaen ved vinduet hele dagen, uten å ha spist og drukket noe, mens solsteken sto på for fullt, så kom vi fram til at heteslag kan være årsaken.

Hun hoppet ned fra sofaen og alt av ben bare sviktet. Hun falt mer og mer sammen og lå på siden, helt stiv i kropp og øyne.

Jeg tok henne opp og fikk roet henne ned.

Så hun var skremt av situasjonen. Jeg var nok i større sjokk!

Opplevde noe lignende da hun hoppet ut fra bag'n sin, da jeg ennå bar på den.

Hun landet på siden og reagerte på en lik måte. Hun vinglet og fikk ikke til å gå på foten. Og var stiv i blikket, virket å være i panikk.

Har hørt flere har opplevd en slik rar reaksjon fra hunden ved å ligge i solsteken. Kan ligge noe i at det blir fort hete i hodet og hjerne "kobler" ut med en slik reaksjon. Krampe etc

by Adina

08.06.2012 kl.12:40

epilepsi!

Christian

08.06.2012 kl.16:49

De tok ingen blodprøve. Fikk kun tempmåleren i stumpen, kjente på henne og sjekket pupillene. Pupillene var faktisk store, så det måtte være en reaksjon fra noe.

Men de gikk ned til normalt etter at han hadde lyst inn på øynene.

Denne episoden har virkelig printet seg fast hos meg!

En ekkel opplevelsen. Men som det sies, så er det værre for eieren, enn hos hunden.

Dyr

08.06.2012 kl.20:07

Små veskehunder er ihjelavla for at selger skal tjene penger. Feilen ligger også hos idiotiske glamourmodeller som skal ha rotte som hund. Derfor skjer slike ting dessverre.

Hei

08.06.2012 kl.22:58

Har opplevd akkurat det samme, og da var det flott! De (små) hundene kan få en epilepsiliknende tilstand, som ofte kan være forbigående... Det kan behandles med AB kur.. Ville nesten tatt henne med til en second opinion... Og Dyr, den kommentaren er vel upassende? Selv om det finnes raser som er avlet opp og i mente, kan man faktisk unngå å støtte det, med å gå til godkjente oppdrettere... Man går ikke akkurat til personangrep når noen opplever sånn... Tullbaill!

Dyr

09.06.2012 kl.19:55

Hvem snakker om personangrep? Jeg ga min generelle mening, det betyr ikke nødvendigvis at dette gjelder i hennes tilfelle! Kan godt være de har sjekket oppdretter nøye. Håper det i alle fall. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits