Vegas vacation 2012!:)

Da var vi hjemme igjen fra en heidundrende Vegas tur!!:) ble ikke mye blogging der borte dessverre ,tar jo fort litt tid...mn følg mg også på instagram!!;) eileenk_rost  DER blir d litt småbilder imellom;)
Men her kommer litt flere bilder fra turen. Kjører litt fortløpende fra dag til dag;) kjører jo alltid litt sånn album feeling her på bloggen så også dere kan få med dere noen juicy historier og happenings og LITT mer info enn hva man får skviiiisa inn på instagram!:)

Tok flyet fra Trheim til Oslo morgenen torsd 12.juli. Deretter fra Oslo til London og direkte derifra til las Vegas!! Perfekt!!:)
Flyturer syns jg er hyggelig. God mat,filmer,hygge og godt reisefølge!;)
Begynte selvfølgelig med vin til maten og turen var igang!:)

Når vi hadde reist noen timer dro jeg fram to pakker til gutta som jeg hadde smugla i håndbagasjen!
De fikk et versint "Vegas start kit" med div nødvendigheter man trenger på tur til Vegas!;)
Vifte,øyemaske,8parasett(en til hver dagen derpå;), passcover,solkrem,dollar(til strippere eller gambling-valgfritt) og jæger.

Denne dagen var også Thomas bursdag så han fikk en xtra gave fra meg og Chris som han pakka opp på flyet. Fikk også bursdagsang og vi tok selvfølgelig en xtra skål ..eller tre:)

Når vi var en halvtime fra landing i Vegas fikk vi høre at d var sandstorm der så flyet ikke kunne lande....vi måtte dra videre til LA og lande der!
Ble værende i flyet i 2 timer....spent på om vi måtte ta den 4timers bussturen til Vegas eller om flyet kunne kjøre tilbake.... Ble hett som fy i flyet uten lufting...og jaggu kom start kitet in handy!!;) håndvifta gjor seg!;)
Flyet kunne så dra videre til Vegas da sanden hadde lagt seg og vi feira med en jægerskål!!;)


Tok taxi til Hotellet vårt Aria resort and casino :) bodde der for to år siden når vi var der og ifjor når jeg og carina tok en helga tur ;) 
Kjempefint hotell...helt nytt. bygd for 4 år siden bare :)

Kom fram til hotellet rundt midnatt....heiv oss rundt på en time. Gutta fyrte i seg 4-5 jæger hver ,jeg litt vin og vi dro ned til MGM suiten til trønder-kruttgutta; Lars Olav,Esten, Trobe,Per Olav og Fredrik, som ventet på oss:)Ble her i noen timer før vi dro ned til Tabu hvor Thomas fixa bord og bottle service og kvelden var igang!!!:)


Kan si så mye at denne kvelden tok helt av! Jeg og vennen var vel de første som dro hjem å det var i 6 halv 7 tiden...
Super fun og vi fikk satt standarden første kvelden!;)

Great åpning på Vegas tour 2012;)

2 kommentarer

Susanne

23.07.2012 kl.16:53

Hola frøken! :) Har dere vippe extensions ved frisørsalongen du jobber på? Har du evt noen steder å anbefale?

EileenK OfficialBlog

23.07.2012 kl.23:21

Susanne: nei desverre :( litt usikker hvem som gjør det...men prøv blå lagune :) mener å ha hørt at de har slik behandling ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits