Day 2-Vegas!:)

Dag nr 2,fredag,sto vi opp alt for sent!!! Hadde jo lagt oss sent også da mn får da vær grenser!!!!:p
Jeg ble stressa og vi kom oss ut i en fei og spiste frokost på Dennys nedi gata!
Super dagen derpå mat:toast med egg og bacon og ketchup!;)

Dro så nedover the strip for en omvisning til Thomas som ikke hadde vært her før. Fikk sett litt på Bellagio fontena,gikk ned til Caesars Palace hvor vi shoopa litt bla...jeg kjøpte meg marc Jacobs lommebok, fikk sett flammeshowet der inne ,prøvde noen LV solbriller som bare SÅÅÅÅ står på ønskelisten!!!!
Litt i dyreste laget for et par briller til ei som bare eier HM briller kanskje mn!;p pytt! Lov å ønske:)
Fikk spist en matbit på cheescake factory før vi tusla hjem og fixet oss før vi dro over til gutte-suiten på MGM igjen!:)

Ble så vi starta litt i seneste laget denne kvelden også....så vi dro til Drais på The Flamingo som er en after ours plass. Åpent til sent...eller tiiidlig om du vil;)
Hadde bord og bottle service denne kvelden også! Gutta disker opp og må jaggu si d er fart i boysa på tuur!!;) Tok jo HELT av denne kvelden også....how does it happen!! :P har jo en servitør som blander drinkene for oss...men gutta skal jo selvfølgelig blande selv ibland og da ble det alt fra 90% med Gin i noen drinker og jaggu ble det KUN Gin + Vodka i andre drinker!!! Ikke lett å se forskjell på tonic water og vodka forsovidt så ser den. ;P ingen gidda å bry seg stort om det så kan skjønne at det ble vill bart denne kvelden... anyways, 
Kosa oss gløgg!!!:)

Når vi begynte å tenke på hjemtur...var d jaggu lyse dagen når vi kom ut...IGJEN!
Ble noen røverier på turen hjemmover som vi GIKK må nevnes!! Det er jo de verste avstandene i den byen!!! Ei gate,tusen mil!!

Christian tok en reprise og "heiv" seg oppå hesten i kjent 2010 stil!!:)
Var tydligvis populært da d var flere som prøvde på det;)

Fant ei truuuus til faaar også som jg syntes passet bra til han....;)
Fasongen var d kanskje litt å si på men... Lot den henge på knaggen sin...

Gikk helt til Dennys igjen som selvfølgelig hadde morgen åpent...for litt "nattmat".
Langs the strip står d folk på rekke å rad på dagtid å leverer ut små kort meg "snaaasene" damer på...for hygge og "selskap"...:p ellers kan du finne type "avis-automater" med blar i. Her har du Girls on the meny om du vil!!;p bare i Vegas vett;)

Vært i Vegas 3 ganger nå og har lært at småsko er gull å ha i veska!!;) så go ballerinas! Topp walking shoes!;) og sparer føttene for mye pain og gutta for mye bæring!;) win win!!;)

Nok en kjempe kveld!! :)

4 kommentarer

24.07.2012 kl.01:17

ditt luksusdyr! for en herlig tur.

minus penger til shopping og mat, hvor mye bruker du på en slik tur? opphold osv mener jeg. virker som det går litt penger på fanct utesteder osv.. så det må jo koste litt :p

EileenK OfficialBlog

24.07.2012 kl.01:34

Hotell kan man få billig i vegas...veldig billig på enkelte hoteller. ligger på 700kr for to netter for dobbeltrom osv...så trenger absolutt ikke bruke mye på det der borte.

Vi bodde på et nytt hotell da,pga at vi var velig fornøyd med det sist så valgte vi å betale litt xtra for dt. men hotell er fortsatt billig iforhold til norge feks.

shopping kommer an på hvor mye man shopper ;) og ellers så er det sånn at vi klarer oss kjempefint ;) man regner jo med at man skal bruke litt så det ligger i kortene og på sparekonton vett ;) alle turer og reiser koster jo litt,spørsj jo bare hvor man vil dra :) men så blir det jaggu gøy og minner for livet også ja :)

jessie

24.07.2012 kl.16:38

elsker å lese om turene dine :D *drømme seg bort*

Mona

24.07.2012 kl.20:45

Ååh, gleder meg ikke akkurat mindre til California ferien vår som starter om mindre enn tre uker! (san fransisco, los angeles, las vegas) Vi har denne gangen valgt å bo på MGM... Håper det er et like greit hotell som Caesars Palace som vi bodde på sist! :) Håper du legger ut flere bilder så jeg kan kose meg med før min egen vegas tur!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits