Halloween!!:)

Igår feira vi Halloween hjemme hos Bård! Kostyme plikt!
Og jeg og Tina kom som Party Rock LMFAO!!!:)

Ble en spontan kveld så lånte strømpis av lillesøster ,fikk t skjorte av stefar som jg kunne klippe i og male på,kreppa håret og hadde brillene fra før og vips!!! Så var man Shuffle master!!:)
Alt ble gjort på to timer før festen!:p

Tina kom til meg og vi dro sammen til byen og Halloween fest:)

Fannypack'en var med og jeg hadde speedo to tan my cheeks!!;)

Animal print pants outta control!!:p

Gøyal kveld! Ble en super snartur innom kos men snudde så å si i døra og gikk for å kjøpe mat. Hørte "sexy and i know it" fra en annen club borte i gata så sprang innom og gjorde the shuffle der inne før d ble mat! Dro så hjem bare:)

Ble da Halloween iår også:)

Én kommentar

J

05.11.2012 kl.20:13

Heei!

Jeg bare lurer på en ting, hvor mye koster det å stripe + stusse et halvlagnt hår( litt over skuldrene) hos dere, og hvordan skal jeg få kontaktet dere? har dere en hjemmeside eller nummer jeg kan ringe?

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits