Weekend in Oslo!!:))

Helgen som var dro vi en jentegjeng til Oslo for en hyggeweekend :)

Jeg og Tina tok grytidlig-flyet så annkom hovedstaden relativt tidlig.

Har noen greie kontakter som alltid fixer boende for oss i div storbyer og denne gangen bodde vi på comfort hotel mitt på Oslo s. Genial beliggenhet i nærheten av alt og helt nytt hotell:) absolutt å anbefale om man skal til Oslo:)

Ble en liten shoppingrunde og lunsj i storbyen. Fikk også slengt i oss no mohitos i 5 tiden på fridays bar;) dro på hotellet å fixa oss for kvelden:)

Deretter dro vi på JCP fest.
Her var d mange kjente fjes og god stemning:)

Martin snurra plater og jeg og kine var booth-babes ;)

Ble en seeeeeen(tidlig) kveld... Dro med god gjengen fra Trheim på nach til 8 på morran:) tiden flyr når man har d gøy;)

Dag to ble rolig gitt;)

Senere var vi innvitert over til Renate på jentejulebord :) såååå hyggelig da!!:)
Ribbe,potet og tilbehør! Magisk!:)
Her var det bare gode frøkner bla. Carina mor,Mari,Camilla, Edna og noen nye man fikk blitt litt kjent med:)

Så ble det en tur på Raspotuin. Her også møtte vi noen gamle kjente fra Trheim... Hvorfor er d mer nevneverdig når man møter kjente fra hjembyen i en annen by...?!:p jaja...

Aaaaanyway!! Tidlig fly hjem på sønd mn d var greit å få brukt dagen på sofan uansett;)
Had a blast og trivelig å se Oslo igjen...its been a while:)

2 kommentarer

Therese Birkeland

16.11.2012 kl.09:34

mange fine bilder :)

Bente

16.11.2012 kl.23:54

Hei! Ser ut til at du hadde en artig tur til Oslo!:) Meeen, litt off-topic her; Har jo registrert at du har flotte, men ekte pupper. Jeg har ammet to barn, og vil gjerne få tilbake puppene mine!:-P Jeg kjenner ingen i Tr.heim som har silikon..og vet så lite om andres erfaringer... Du var jo med i den Rask-glamour-gjengen, og har kanskje litt peiling? Hadde vært lettvint å få gjort det på klinikk Stokkan, men er det slik at Fornebu-klinikken er den beste? Det er jo ikke sikkert at du vet, men jeg prøver likevel!;-)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits