Teater kveld!:)

På fredag var vi invitert med av mormor og sammen med familien på teater og så stykket "alle tiders julebord":) kjempe stemning det:)
Etterpå hadde vi middag,vin,dessert og kaffe på teatercafen. Mor slår til med kjempehyggelige invitasjoner stadig vekk:)

Etterpå dro vi hjem til Jane en tur å var sosial med en god gjeng fra Maxpuls treningen:)
Deretter var det julebord med kaliber folket på yacht cluben royal garden. Ble en ganske tidlig kveld på oss men godt å komme seg ut en lørdag uansett;)

Kveldens antrekk besto av bukse med perler fra bikbok,skinntopp fra London og jeffrey campbell lita sko:) armbånd fra Thomas sabo(gave fra min gode venn per Olav) og Nialaya armbånd fra min kjære sambo Christian!:)) ørepynt og smykke er fra Gina tricot.

Én kommentar

silje

06.12.2012 kl.16:22

teater er så koselig :) men for dyrt til at jeg får dratt så ofte som jeg ønsker:)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits