This weeks instaweek! :)Følg med nermere på instagram:

*Eileenk_rost*

:)

5 kommentarer

Linda

23.03.2013 kl.17:32

Lurte på om du kunne forklare hvordan du gikk fram for å farge håret slik som på forsidebildet her på bloggen, og hvilke farger du brukte? :)

hannahkongrod

28.03.2013 kl.21:11

fin blogg og design, god påske!:)

Gaelle

01.04.2013 kl.08:35

http://m.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys

Sjekk denne linken, kanskje du alt har sett det. Dette er en viktig dokumentar av noe som opptar deg. Synes du er et godt forbilde når det kommer til dyrenes rettigheter. Kjempe glad for at en som er på topplisten har mulighet til å vise grusomhetene dyrene opplever bak kulissene. Hvis folk mener dette skjer ikke i norge så er de uvitende. Et eks er at mange ikke vet at kalven tas fra mora med engang etter fødsel. Og mora gråter faktisk tårer pga dette, og jamrer. Mange bønder har blitt tatt av mattilsynet de siste årene, der dyr har blitt sultet ihjel eller har sår, sykdommer som ikke blir gjort noe med. Listen går videre over grusomhetene. Håper du kan dele denne videoen på din blogg:) takk evt på forhånd :)

LL

04.04.2013 kl.00:13

Synd det er så lite oppdateringer :(

Andrea

04.04.2013 kl.14:51

Hei på deg!! Ekstremt bra blog. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss leserne seriøst. Mange blogere bare lager masse poster og gidder ikke bruke tid på bloggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like fint å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige meldinger, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får stygge kommentarer fordi da vinner idiotene. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er veldig flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Redbull - jeg drikker det hele tiden! Hihi. Men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits