Påskaaaa!:)

Hadde en helt magisk påske med gode venner! :)
Chris var på guttetur til Tallinn i påska så jeg hadde godt selskap i Rune,Tina,Jane,Tommy og fler:)

Her er et bildedryss fra turen til Åre med snowboard kjøring,afterski og sauna party!:)

Dag en: rett på afterski!

Sauna vorshj så en tur på Dahlboms!;)

Dag 2: redusert frokost på bakeriet.
Deretter bakken!!;)

Starta med en Breezer i heisen!;)

Deretter kjørte vi litt ned å fikk tatt en ny Breezer pause med musikk på høytaler og god stemning! Så dro turen videre med vin i drikkeblære på ryggen og musikk på ørene! Sola sto høyt,himmelen var blå og påskeføret kunne ikke vært mer magisk!!:)

Ble så sittende litt utenfor fjellgärden da vi ikke ville gi slipp på sola riktig. Jane fikk tømt de siste dråpene i vinkartongen som Rune hadde kjørt med på ryggen hele dagen og vi var klar for en liten time inne på afterski!;)

Så var d vorshj og bord på Bygget litt senere!;)

Dagen etter ble det 4 timer i bakken igjen i nok et magisk påskeføre!!:) og fikk smakt litt på afterski med god stemning denne dagen også!


Påska er ei herlig høytid!!! Kosa oss gløgg!! :))

Én kommentar

Dette så ut som en super artig påskeferie! :-)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits