september 2007

HOLLYWOOD party! :)

Heff og playboy jentene! :)Heff and his first lady;)litt sånn gammeldags playboy bilde:)

vært på morgen trening idag!:)

Christian hadde kjøpt treningsklær til mg idag!! sååå korslig asså!! orntlig proft utstyr ass!!;) nå er jg i full gang med treningen . dette er 2. dag...så venter forbedringer i musklene etterhvert...

Nå blir det trenings hverdager!!!:)

har meldt mg inn på 3T treningsener igjen nå! trena jo der før...mn har hatt en pause...mn nå må d bli fart på kroppen igjen...blir laaaat av å sitte hjemme!! jeg ADVARER!!!!;)

satte på nye negler idag!:)

er litt lei hvite tipper...så denne gangen også,fikk jeg blanke:) se d ikke så godt her da mn de er ganske gjennomsiktig:) med en liten bling bling nøkkel i den ene negelen:) såååå fint asså:)

lørdag 22sept:)

var å feira bursdag til broder'n på lørdag etter jobb:) så dro vi til mamma for å spise middag:) Aida er jo bare såååå forelsket i christian vett!!:) hehe...hun overfaller han helt når vi komme...

Bursdag til Carina!:)

på torsdag var vi på fest til carina. hun feiret bursdagen sin med venner i trondheim:)(jeg drakk IKKE! mn fikk beskjed om å pose med shot glasset forde!;)

Team Eckbo!!

var på Team Eckbo forestilling ikveld:) gøyale gutter det der å ass:)

Natalie til frøken norge?

Natalie søta er i helgens Se&hør weekend! :)SEND: shsporty 6 til 2255meldingen koster bare 1kr!!!! :) så vi har råd til ett par /tre meldinger hver!;)

Grattis med dagen til kine og linn!!:)

Carina kom idag, for å låne klær og hår!:)

"Mor "skal på shoot imorgen og trengte noen kule klær og forskjellig... så hun kom til mg å vi fikk tatt en hyggelig prat og plukka ut noe snæxy som hun kan ha på seg imorgen!:) kjempe ko...

suss!!!! :)

var på besøk his Aida idag...skjønneste hunden EVEEEER!!!!!! :)

Party til Torgeir i helga! :)

Raske menn show

jeg å christian var på raske menn idag!! hadde ikke sett de gutta der i action før jg...mn fy søør'n så gøy det var"!!!!!!

noen fashion bilder... :)

liker poseringer som denne ass:) veeeldig fashion!;)

klemme & squizzzze på god jenta!!:)

fra åpningen til tiger tiger, bergen:)

klippe klippe klippe!! :)

klippa og farga ei venninde av mamma idag! ble sååå fornøyd vettu.(både hun og jg)så måtte blogge det!:)

give me some rock and roll!!:)

strike a pose....

så alvorliiig!!;)

sing staaaar!! tra lala la la...

har aldri sunget sing star før jeg...mn var gøy det asså!:)

Elisabeth 25år!:)

var på bursdag til søskenbarnet mitt,elisabeth, igår! å da var det jg som måtte stå for å fixe hår og sminke:) å det gjorde jg med gleede:)

Shake that thing....!!:)

YO my homie.....!!! veldig "gangstah" her asså:) jeg og kari var å shaka ass'n litt idag. fikk prøvd litt koreografi igjen...det var hæærlig...var aaalt for lenge siden sist!!

var en tur ute på lørdag:)

var på vorshj til disse god-gutta!! trobe og gard:) ble endel drikke leker på oss den kvelden...så gøy det vaaaar!:)
EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits